Καλλιθέα Χαλκιδική

Προορισμός

Με τόσες πολλές επιλογές για νυχτερινή ζωή, ψώνια και κουζίνα, σίγουρα θα βρείτε κάτι που να ταιριάζει στη διάθεσή σας.

Η νυχτερινή ζωή στη Χαλκιδική περιστρέφεται γύρω από την Καλλιθέα. Τα διάσημα νυχτερινά μαγαζιά βρίσκονται 1 χλμ έξω από το χωριό και εκεί μπορείτε να βρείτε άφθονα κοκτέιλ αλλά και να χορεύετε υπό τη μουσική όλη τη νύχτα!

Η Καλλιθέα είναι ένας δημοφιλής προορισμός για ψώνια για τους επισκέπτες. Το κέντρο έχει πολλά υπέροχα καταστήματα που προσφέρουν οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε, όπως μόδα και κοσμήματα υψηλής ποιότητας καθώς και τοπική κουζίνα.

Woman in bikini on beach

Χαλαρώστε και απολαύστε τις διακοπές σας
στην Καλλιθέα

Καλλιθέα

Η Καλλιθέα, που το όνομά της παραπέμπει στην όμορφη τοποθεσία του χωριού και την ωραία θέα που έχει προς τη θάλασσα, περιβάλλεται από ένα πευκοδάσος. Είναι ένα χωριό της Χαλκιδικής που παρέχει υψηλού επιπέδου τουριστικές υπηρεσίες ικανές να ικανοποιήσουν όλους τους επισκέπτες. Αν σας αρέσει η πολυκοσμία τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να περάσετε μερικές μέρες και νύχτες στην περιοχή.

Σε αυτό το όμορφο μέρος της Χαλκιδικής, υπάρχουν 9 ευρύχωρα δωμάτια με πολλές παροχές (κλιματισμός, τηλεόραση, κουζίνα, ψυγείο κ.λπ.) Η διαμονή σας θα μείνει αξέχαστη!