Καλλιθέα Studios

Η Καλλιθέα που το όνομα της παραπέμπει στην όμορφη θέση που βρίσκεται το χωριό και την καλή θέα που έχει προς τη θάλασσα, περιτριγυρίζεται από πευκόδασος. Είναι ένα χωριό στη Χαλκιδική στο οποίο παρέχονται υψηλού επιπέδου τουριστικές υπηρεσίες ικανές για να ικανοποιήσουν όλους τους επισκέπτες. Αν σας αρέσει η πολυκοσμία τότε θα πρέπει να περάσετε οπωσδήποτε κάποιες μέρες και νύχτες στην περιοχή.

Σ’αυτό το πανέμορφο μέρος της Χαλκιδικής υπάρχουν 7 ευρύχωρα δωμάτια με πολλές παροχές (air condition, τηλεόραση, κουζίνα, ψυγείο κ.α.) Η διαμονή θα σας μείνει αξέχαστη!

Πευκοχώρι Studios

Το Πευκοχώρι ή αλλιώς Καψόχωρα, είναι ένα μεγάλο χωριό που βρίσκεται στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες στο Πευκοχώρι λειτουργούν Club και Bar όπου μπορείτε να διασκεδάσετε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες υπό τους ρυθμούς ελληνικής και ξένης-σέρβικης μουσικής, πολυτελείς ψαροταβέρνες και εστιατόρια όπου θα γευτείτε τη μαγεία της ελληνικής και μεσογειακής γαστρονομίας, και οργανωμένα Beach Bar κατά μήκος της ακτής του χωριού.

Στο Πευκοχώρι διαθέτουμε 14 Studios για μία μοναδική διαμονή που θα σας μείνει αξέχαστη. Τα Studios παρέχουν εξοπλισμένη κουζίνα, Τηλεόραση, air condition, WiFi, Θυρίδα (Χρήματα) ή χρηματοκιβώτιο, Πιστολάκι, Ψυγείο.